CARA INSTALL CCTV SENDIRI (DIY CCTV)

DIY CCTV

So harini aku nak ajar korang pasang cctv wired dengan bajet paling ciput. Nak ke nak?

FYI, cctv 2mp Hikvision camera saja boleh beli online RM30-40 sahaja. (refer gambar bawah)

 
 
 
Dari segi jenama, biasa aku pakai HIKVISION dan DAHUA. Kenapa dua brand ni saja? Sebab harga dia consider ok. Jangan duk beli brand bodo takda jenama, nanti menyusahkan hangpa saja. Baik invest mahai sikit takpa spare part senang cari di kemudian hari.
 
 
Ini barang-barang Wired CCTV yang wajib ada:
1. CCTV kamera
2. Digital Video Recorder DVR
3. Power Supply
4. Hard Disk Storage
5. Monitor
 
Tunggu apa lagi, jom tengok video di bawah

Dapat sesuatu?

Harapnya video ini membantu korang yang nak try diy sendiri wired cctv di rumah.
Kalau nak mudah, panggil je team kami, nak cctv sahaja boleh, nak pasangkan cctv pun boleh. Apa-apa roger je. Whatsapp kami di sini

#Diy cctv
#Heromalaya

2 thoughts on “CARA INSTALL CCTV SENDIRI (DIY CCTV)

    • admin says:

      Terima kasih sudi komen di website kami, untuk pertanyaan berkaitan teknikal sila hubungi en. taufiq di talian 019-244 4436
      Insyaallah beliau akan jawab soalan tersebut

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Open chat
Klik untuk live chat bersama staff
Hi, anda perlukan maklumat lanjut? Klik sekarang, kami gembira untuk assist anda